Even kennismaken

Lindau 04 12 2016 (2)Sommige mensen kennen me nog wel. Ik was degene die vroeger, 15 jaar geleden, een groep creëerde en beheerde op MSN, toen die nog groepen had. Wong Jawa heette die en ik had ongeveer 160 leden, totdat MSN ermee ophield. Het is nu maandag 1 mei 2017 om 09.00 uur en bij deze gaat deze blog van start.

Gericht op de Javaanse doelgroep met een Nederlandse voertaal, gericht op de mensen die het land van de voorvader wel of niet kennen. Mensen die, net als ikzelf, geïnteresseerd zijn in de Javaanse mens, – gemeenschap, – cultuur en de bewegingen. Ook niet-Javanen zijn natuurlijk welkom, zoals mensen met Javaanse familieleden en/of vrienden, maar ook dienstverleners en onderzoekers die het met de Javaanse mens doen.

Deze blog zal met name informatief zijn, met een knipselkrant, naast dat het ook entertainment met zich mee zal brengen en een open podium zal vormen voor mensen met opinie of sowieso iets kwijt willen aan de gewezen doelgroep.

Wil je meer weten, of zelf iets toevoegen, neem dan contact met me op…

Gr. Lindau *
redactie@javanen.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s