Aanleiding voor massaprotest 20 mei

Het machtsvertoon van de politie op 18 april, tijdens een protestmanifestatie tegen vakbondsleider Wilgo Valies, activisten Curtis Hofwijks, Bryan Boerleider en Sieuwkoemar Sewthal, is aanleiding voor de protestmanifestatie van 20 mei.

Met dit optreden is de grens overschreden en heeft de regering een politiek antwoord gegeven, meent VHP voorzitter Chan Santokhi. De VHP, NPS, Pertjajah Luhur en Abop hebben het initiatief genomen tot de protestmanifestatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s