Taco Blom over Permacultuur

Permacultuur bedrijfsmatig maken, dat is de missie van Taco Blom. Alleen dan heeft het toekomst. Op Samenland, zijn eigen permacultuurproject, bewijst hij dat je tegelijkertijd mensen van gezond eten kunt voorzien en de bodem vruchtbaarder kunt maken. Een kwestie van gewoon doen, leren van je fouten en durven breken met de voorschriften uit het verleden.

Taco werkt op Samenland aan een zogenaamd bosrandsysteem. Door verschillende rijen begroeiing te creëren met daarin meerjarige gewassen, struiken en bomen, voorafgegaan door een pioniersfase, worden uiteindelijk vele soorten groenten, fruit en noten gekweekt en ontstaat een permanent en productief systeem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s