Javanen in Diaspora

Jongeren, daar wil het platform Javanen in Diaspora in Nederland (JID), dit jaar op inzetten. Dat zegt Johan Raksowidjojo, coördinator van het platvorm op de nieuwjaarsbijeenkomst afgelopen zondag in Amsterdam.

Documentairemaker Sharon Kromotaroeno is een Javaans-Nederlandse jongere die voor haar zoektocht naar haar identiteit, onlangs filmde in Suriname. Ze was één van de aanwezigen op de nieuwjaarsbijeenkomst in Padjak de Smeltkroes in Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s