Johan Ferrier lezing 2018 door Sheila Sitalsing

Nederland moet Suriname juist in crisis tijd steunen. Met name de eigen initiatieven vanuit Suriname verdienen support. Dat is in grote lijnen de boodschap die te horen is, op de Johan Ferrier Lezing, die telkens in de geest van de Johan Ferrier, laatste gouverneur en eerste president van Suriname, gehouden wordt: geloven in eigen kracht.

De lezing werd dit jaar gedaan door columniste Sheila Sitalsing. Ze schetste somber beeld van Suriname, waaruit je de conclusie zou kunnen trekken dat hulp bieden vanuit Nederland, geen zin heeft. Maar het tegendeel is het geval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s