THAILAND: Wereld leeft mee met reddingsactie van jongens uit grot

De hele wereld leeft mee: komen de Thaise voetballers en hun trainer veilig uit de grot waarin ze al twee weken vastzitten? De reddingsoperatie is vanochtend begonnen en het kan nog uren duren tot de eerste mensen na weken weer daglicht zien.

Een Belgische duiker die deel uitmaakt van het reddingsteam zei gisteravond dat het eerste plan is om vier personen uit de grot te halen. Toch is hij positief over een goede afloop. Ook de leider van de operatie is positief gestemd. Hij zegt dat de kinderen en hun trainer weten dat het een lastige operatie wordt: “De groep is er klaar voor om er met ons uit te komen en kunnen elke uitdaging aan.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s