Vrouw zwaargewond na verkrachting in Rotterdam

Een jonge vrouw is zaterdagochtend ernstig gewond geraakt nadat ze door een man is aangevallen en verkracht. Dat gebeurde in de Herman Bavinckstraat in de Rotterdamse wijk de Esch. Het slachtoffer is er slecht aan toe en ligt op de intensive care.

Er is nog niet veel bekend over wat er precies is gebeurd. Wel weet de politie dat het slachtoffer rond 05:00 uur vanaf Rotterdam Centraal via de Maasboulevard naar haar woning in de Herman Bavinckstraat fietste.

Ze kwam daar rond 05:30 uur aan. Kort nadat ze haar fiets buiten op straat op slot zette, is ze aangevallen en verkracht door een nog onbekende man. Ze raakte daarbij ernstig gewond.De politie houdt er rekening mee dat de vrouw op haar fietsroute vanaf een bepaald moment gevolgd is door haar belager.

Onderzoek

Het onderzoek is in volle gang, laat een woordvoerder weten. Twintig rechercheurs onderzoeken de zaak. Camerabeelden uit de omgeving zijn veilig gesteld en worden bekeken.

De politiehelikopter heeft overzichtsfoto’s gemaakt, het plaats delict is in kaart gebracht en met een aantal getuigen is al gesproken. De politie zette ook speurhonden in.De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Herman Bavinckstraat rond 05:30 uur zaterdagmorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s