General Pussy

Arnold Karskens en Henk-Willem Smits schreven een boek over Guus Kouwenhoven, een van de ergste naoorlogse oorlogsmisdadigers van Nederland. In de jaren negentig verdiende hij miljoenen door in samenwerking van dictator Charles Taylor van Liberia te handelen in hout en wapens. In een boeiend boek wordt beschreven hoe een gewone jongen uit een keurige wijk in Rotterdam verandert in een warlord in een huiveringwekkende burgeroorlog. Tegen de achtergrond van kannibalisme en massaverkrachtingen verdient het oliemannetje een fortuin – maar in de langste Nederlandse rechtszaak van de geschiedenis wordt hij toch veroordeeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s