Burgemeester wil haatprekende gebedshuizen in uiterste geval sluiten

Burgemeester Halsema wil in het uiterste geval gebedshuizen sluiten als daar haatdragende boodschappen worden verkondigd. ‘Op het moment dat je dat doet, en je doet dat vaker, dan heb je een probleem met ons.’

Update 20 september 2018:

Raad sterk verdeeld over gebedshuis-uitspraken burgemeester Halsema

In de gemeenteraad is vanmiddag een scherp debat gevoerd over de uitspraken van burgemeester Halsema vorige week op AT5. Ze zei toen in het uiterste geval gebedshuizen te willen kunnen sluiten. Haar uitspraken konden op instemming rekenen van de VVD, Forum voor Democratie en het CDA, maar het linker deel van de raad was in eerste instantie kritisch, ook haar eigen partij GroenLinks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s