Hoe gevaarlijk is rechts-extremisme?

Rechts-extremisme groeit in Nederland. De AIVD kwam deze week met de publicatie ‘Rechts-extremisme in Nederland’ naar buiten. De dienst uit zorgen over het klimaat dat in ons land ontstaat. Niet langer wordt rechts-extremisme gekenmerkt door neonazistisch, fascistisch en antisemitisch gedachtegoed, maar vooral anti-islam-gedachtegoed neemt een dominante plaats in. En online verspreidt het rechts-extreem gedachtegoed meer dan ooit. Hoe gevaarlijk is rechts-extremisme?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s