Model Wahhab Hassoo vreest voor zijn leven

Arabische influencers zijn bezig aan een online opmars, maar krijgen steeds vaker te maken met bedreigingen. In Irak zijn in de afgelopen tijd zelfs vier prominente vrouwen op gruwelijke wijze vermoord. De dreigementen lijken nu ook Irakezen in Nederland te bereiken. De 23-jarige Wahhab Hassoo, die in 2012 als vluchteling naar Nederland kwam, kreeg onlangs ook te maken met dreigementen vanuit Irak. Deze hadden te maken met zijn deelname aan de modellenwedstrijd Men Universe. Hij heeft zich uit angst voor de consequenties teruggetrokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s