BUSONGELUK: Dodelijk ongeluk China na slaande ruzie met chauffeur

Een ruzie tussen een buschauffeur en een passagier leidde in China tot dit dodelijke ongeluk. De politie bracht deze beelden naar buiten. Te zien is hoe de twee verhit zijn in een heftige discussie, waarna de vrouwelijke passagier de chauffeur in zijn gezicht slaat. De chauffeur slaat terug en verliest vervolgens de macht over het stuur. De bus stortte, na een botsing met een tegemoetkomende auto, van een hoge brug in de rivier de Yangtze. Alle vijftien inzittenden kwamen om het leven. Volgens de politie was de vrouw boos op de chauffeur omdat ze haar halte had gemist. Dertien lichamen zijn uit de rivier gehaald. Twee slachtoffers zijn nog vermist, maar de politie verwacht dat niemand het ongeluk heeft overleefd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s