Hongersnood van ongekende omgang in Jemen

De helft van de bevolking van Jemen verkeert in hongersnood van ongekende omvang. Op korte termijn zijn 14 miljoen mensen afhankelijk van voedselhulp om te overleven. Ondertussen lijken geen van de strijdende partijen de wapens neer te leggen na 3,5 jaar oorlog. Hulpgoederen komen steeds moeilijker het land binnen, nu in de belangrijkste havenstad van Jemen grote onrust is.

Want a quick rundown on who the “houthis” are? Look no further. Comrade Caleb Maupin outlines it perfectly and eloquently. His analysis on the yemeni struggle for self-determination is insanely good, and I can only recommend people watching this.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s