Israel bombs Gaza overnight

Israel bombed Gaza on the same evening that the US formally agreed to recognise Israel’s authority over the occupied Golan Heights. Earlier, Hamas fired a missile which hit a village north of Tel Aviv. At least seven Palestinians and seven Israelis were injured. Gaza has been under an illegal Israeli blockade since June 2007.

7 Palestinians injured in Israel attacks on Gaza Strip

Israel continues launching strikes on the Gaza Strip despite declaration of a ceasefire with the besieged Palestinian enclave.

Israeli troops have fired 30 new rockets and mortar shells toward Gaza, bringing the total number of attacks to 60 since the start of hostilities on Monday. Israeli warplanes also pounded areas in the north of the strip. In retaliation, Palestinian resistance fighters have also carried out rocket attacks on Israel. Israel intensified attacks on Gaza after a number of Israelis were wounded in a rocket attack near Tel Aviv on Monday morning.

ISRAËL: Huis verwoest door aanval

Een vanuit de Gazastrook afgeschoten raket heeft vanmorgen zeven mensen in Israël verwond. Dat melden verschillende persbureaus. De raket kwam terecht op een woning in de Israëlische regio Sharon, ten noorden van Tel Aviv.

Vlak voor de raket de woning raakte, ging het luchtalarm af. Onder de voornamelijk lichtgewonden is een kind. Twee vrouwen zouden er ernstiger aan toe zijn.

Van het huis is niets meer over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s