Javanen.net

Voorgeschiedenis

Behoefte aan een soort van medium waar ik al mijn creativiteit kan tentoonstellen, kan etaleren. Als kind begon het met tekenen, toen ik eenmaal het schrijven beheerste kwam het dichten, spelen met woorden, spelen met klanken.

Vader had een fototoestel en niet veel later ook een projector, compleet met scherm en filmcamera. In de tijd dat je films echt letterlijk moest knippen en plakken bij bewerking tot iets dat je kan laten zien.

Sinds de puberteit kwam de muziek erbij en die stopte niet. Na mijn 30 e kwam de film weer, de kriebels om die camera weer vast te houden en nu… Nu heb je geen camera meer nodig, de telefoon volstaat, en nog wat software voor op je pc…

Javanen.net begon 1 mei 2017, vanuit een impulsieve actie.

Een soort van nieuwsblog, een knipselkrant waarvan Google, Facebook en YouTube de belangrijkste bronnen van nieuwsberichten zijn. Naast de eigen de YouTube kanalen Javanen.net, meneer Soemo en channel Soemo waar geregeld gepost wordt.

Een knipselkrant, een samenraapsel van wat er voorbij komt. De dingen die ons interesseren, de mooie dingen op het gebied van muziek, kunst, cultuur en wat ons voorbij komt…

Met plezier.

We hebben ook een vlog op YouTube met de naam Javanen.net en proberen iets wekelijks neer te zetten. Voorlopig de wereld om me heen, in Rotterdam.

Het netwerk

Persoonlijk bericht aan de redactie:

Steun ons via PayPal.me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s